6 Ekim 2011 Perşembe

Kız Oyunları

Lisanın eğlence merkezi ile eğlenmeye hazır olun. Lisanın eğlence merkezi oyununda yapmanız gereken iş belirli bir süre içersinde lisanın arkadaşlarının gelmesi ve geldiğinde istedikleri yerleri ve eşyalara ulaştırmalısın. Ulaştırdıktan sonra sende istediği eşyaya tıklayıp lisanın arkadaşını vermelisin Eğer ki zamanında ulaştırmazsan oyunu kaybedersin ve lisayı çok üzersin. Bu yüzden çok hızlı olmalı ve lisanın arkadaşlarının isteklerini hızla vermelisin. Verdiğin kişiler kapıdan mutlu bir şekilde çıkarlar ise ve zaman geçmeden herkesin istediğini yaparsan oyunu sen kazanırsın.

Dolinin bahçesi oyunu ile dolinin bahçesini yapmasına yardım edebilir ve güzel bir bahçe yapıp sonrada o ürünleri satmak için pazara koyabilirsin. Yapman gereken toprağın üstünde buluna resimleri faren ile basılı tutup toprağın üstüne getirmektir. Sırası ile gösterilen resimleri kullanmalısın. Aynı zamanda yukarıda geçen süreye de çok dikkat etmelisin. Çünkü süre dolar ve sen denilenleri yapamaz isen oyun biter. Fakat vazgeçme ve tekrardan dene. Çünkü dolinin bahçesi için sana ihtiyacı var. Haydi durma hemen oynamaya başla ve dolinin bahçesini güzelleştir.

Ütü yarışması oyunu ile belirli süre içinde hedeflenen elbise sayısını ütülemelisiniz. Öncelikle yapmanız gereken; sydney, emily, kenney, ryan ve emma adındaki oyunculardan birini seçmek ve oyunun seviyesini belirlemektir.  Eğer ki ben uzmanı diyor iseniz hard oynayabilirsin fakat ben daha yeniyim diyorsan easy oynamalısın. 50 saniye içinde seçtiğin kişi ile birlikte elbiselerdeki kırışıklıkları yok et ve her yok ettiğin kırışıklık içinde 10 puan kazan. Haydi durma ütüle ve oyunu kazanmaya çalış. Dikkat et zamanı iyi kullanmalısın.

Ütü yarışması oyunu ile ütü yaparak puan kazanacak ve birçok kişiyi geçmeye çalışacaksınız. Oyunu oynamak için öncelikle farenizi hazırlamalısınız. Daha sonra oyuna giriş yapın ve gösterildiği gibi kırışıklıkların üstünden bir sağa bir sola farenizi oynatın. Her elde işi tamamlayınca zamanınız tekrar başa dönecektir. Fakat her eli geçtiğinizde bir adet kırışıklık artacaktır. Her kırışıklığı düzeltmeniz size 2 puan kazandıracaktır. Oyunu bitirdikten sonrada skorunuzu kaydedip kaçıncı olduğunuzu da görmeyi unutmayın. Aynı zamanda en iyisi olmak için tekrar oynayın ve 1. Olmak için hızlı olun.

Kumpirci barbi ile en güzel kumpiri hazırlamalısınız. Barbi malzemeleri veriyor ve sizde en güzel kumpiri hazırlamak için birçok aşamadan geçiyorsunuz. Öncelikle patateslerinizi hazırlıyor ve belirli aşamalardan geçiriyorsunuz. Daha sonrada içini koyacağımız malzemeleri hazırlayıp karıştırıyoruz. Daha sonrasında da soğan kesiyoruz ve kumpirimizi yavaş yavaş oluşturmaya başlıyoruz. En güzel kumpir burada yapılıyor ve en güzel kumpiri ben yapıyorum diyorsan hemen başla ve barbinin kumpircisinde kumpirci olarak işe alın. En güzel kumpirleri yap para kazanmaya başla. Hemen sende bu oyunu oynamalısın.

Güzel hostes oyunu ile uçağınızdaki insanların istediğini hemen hızlı bir şekilde yapmaya çalışmalısınız. Eğer ki zamanında yapamaz iseniz kişi sinirlenir ve kafasından dumanlar çıkartmaya başlar. Müşteri memnuniyeti önemli olduğundan eğer ki müşterileriniz sizden memnun kalmaz ise oyun biter ve game over olursunuz. Oyunda müşterinizi istediği ürün kafasında resim olarak gösterilir. Sizde dolaptan gerekli ürünü alır ve masanıza koyup müşteriye hızlı bir şekilde teslim etmeye çalışırsınız. Her müşterinin memnuniyet size belirli puanlar kazandırır. En çok puanı toplayan oyunu kazanır.

Güzellik yarışması ile sana gelen kızları güzel seçimler yaparak çok güzel yapmalısın. Bölünü geçmek için hedef puana ulaşmalısın. Ulaşmak içinde kızları çok güzel yapman ve jüriye beğendirmen gerekmektedir. Juriye beğendirirsen iyi bir puan kazanırsın ve bölümü geçersin. Bölümü geçtikçe işin dahada zorlaşacaktır. Fakat sen her zaman en iyi şekilde kızlara makyajlarını yap ve saçlarını güzelleştir. Juriyi etkile ve en iyi kuaför sen ol. Kaybedersen bir daha başla ve tekrardan en güzel kızı yapmaya çalış. Haydi bekleme hemen başla ve en iyi kuaför sen ol.

Prensesin odası oyunu ile prensesin parkına hayvan, odasına eşya, bahçesine ağaç koyarak en güzel alanı sen yapmalısının. Yapman gereken oyuna girip köşedeki araç kutusundan seçtiği alana eşya seçmek ve sonra o eşyayı evin en güzel tarafında koymaktır. Sizde hemen prensese güzel bir oda yapın ve prensesi mutlu edin. En güzel ev, en güzel park ve en güzel bahçe sizin olsun. Eğer bitirdikten sonra dekorasyonu beğenmezseniz tekrardan başlayabilir ve ya eşyalarınızın yerini bozuk tekrardan dekore edebilirsiniz. Haydi durma hemen başla.

Moda tasarımcısı oyunu ile kendi model kızlarınızı seçin ve onlara en güzel giysileri giydirip podyuma çıkarın. En güzel defilenin sizin olması için çaba sarfedin. Oyuna başlamadan önce hangi ülkede defile yapacağınızıda unutmayın. En güzel model kızlarını seçin ve giydirin. Herkesi büyüleyin ve oyunu kazanın. Eğer modellerinizin defilesini beğenmezseniz tekrardan oynayın ve en iyi defileyi siz yapın. Haydi durma modelleri giydir elbiseleri tanıt ve insanları büyüle. En güzel defileyi yap ve en iyi moda tasarımcısı sen ol.

İcarly İsave Oyununda belirli bir süre içersnde fotoğraf çekilecek alanları temizlemelisiniz. Bunun yanı sıra fotoğrafı zamanında çekme ve ayarlarını doğru yapmakta zorundasınız. 5 Hata yapma hakkınız vardır. Eğer ki 5 ten fazla hata yaparsanız oyun biter ve tekrardan başlama zorunda kalırısınız. Geçtiğiniz her bölüm giderek zorlaşır ve ilerledikçe zaman akımı daha da hızlı olur. Bu yüzdende fareyi kullanabilme beceriniz çok önemlidir. Hızlı ve dikkatli olursanız en yüksek puanı siz yapabilirsiniz. Durma en güzel fotoğrafları sen çek en yüksek rekoru sen yakala.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder